Siirry suoraan sisältöön

Hotelliloma rentouttaa

Kiireisen työrupeaman jälkeen rentouttava hotelliloma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Jo ajatuskin siitä, että ei tarvitse kuin kävellä valmiiseen pöytään, on houkuttava. Rentoutumista, kenties rentouttavia hoitoja hierontoineen, on loistoidea. Monesti tulee kiireisen arjen keskellä luotua itselleen myös vaatimuksia loman suhteen, eikä rentoutumiselle ja akkujen lataamiselle jää tarpeeksi aikaa. Rentoutuminen tekee hyvää mielelle ja on toisinaan hyvä pysäyttää itsensä edes hetkeksi oravanpyörästä.

Hotelliloma täynnä rentoutumista ja palveluja

Rentoutuminen lähtee siitä, että lomalla ei soi herätyskello. Aamiaista ei tarvitse hotkia, jos sitä nyt edes kunnolla ehtii arjen tiimellyksessä syömään. Eikä myöskään tarvitse lähteä työpaikalle ja yrittää ehtiä ensimmäiseen kokoukseen tai muuhun ajoissa. Loma ja rentoutuminen on sitä, että ei ole kiirettä mihinkään. Aamiainen kaikessa rauhassa, kauniissa ympäristössä hotkimatta on luonnollinen valinta heti kesäloman aluksi. Silloin voi vain olla ja rentoutua.

Useat lomahotellit tarjoavat erilaisia aktiviteetteja. On patikointia, melontaa, spa mahdollisuus ja mikä parasta myös hierontaa ja muita hemmotteluhoitoja. Näiden yhdistelmästä saa itselleen juuri sellaisen loman, josta varmasti nauttii, mieli lepää ja on todella rento olo. Jalkahoito, kasvohoito tai pelkkä hierontakin saa olon tuntumaan huomattavasti pirteämmältä ja kaiken kiireen jälkeen sen todellakin on ansainnut. Pitää kuitenkin välttää täyttämästä koko hotellilomaansa aktiviteeteilla.

Tutustu seuraavaan lomaasi edellisen päättyessä

Lomaa on hyvä suunnitella jo etukäteen katselemalla ja vertailemalla eri vaihtoehtoja. Kun olet kerran nauttinut lomasta täysin siemauksin, pystyt tekemään sen uudelleenkin. Mitä rentoutuneemmaksi olosi tunnet hotelliloman jälkeen, sitä paremmin osaat myös suunnitella seuraavan. Vaihtoehtoja on paljon ja Suomi on kaunis kesällä, joten käytetään hyödyksi kaikki vaihtoehdot, kuten esimerkiksi Keurusselän upeat maisemat ja hotelli.