Suomen mielenkiintoisimmat lomahotellit

Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia matkakohteita. Kotimaasta löytyy runsaasti upeita maisemia ja näyttäviä luonnonpaikkoja, joissa loman viettäminen on enemmän kuin rentouttavaa. Suomesta löydät niin järviä, saaria, merenrantaa kuin erilaisia lahtia. Mikä parasta, loman viettäminen näissä maisemissa onnistuu esimerkiksi täyden palvelun lomahotellissa. Lomahotelleita löytyy nimittäin joka puolelta Suomea, ja riippuu täysin toiveistasi ja matkasi tarkoituksesta, millaisiin maisemiin haluat majoittua. Jos siis toiveissasi on rentouttava loma täydellä palvelulla, kannattaa sinun ehdottomasti valita hotelliloma Suomessa. Hotelli Keurusselkä auttaa sinua löytämään Suomen parhaat lomahotellit sekä kohteet, jotka ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia.

Lomahotellit ovat Suomessa suhteellisen tasokkaita. Valitsemalla lomasi kohteeksi täyden palvelun lomahotellin, muuttuu kotimaan matkailu oikeaksi luksuslomaksi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi viiden tähden hotelli meren- tai järvenrannalla?

lomahotellit

Kotimaan matkailu ja mielenkiintoisimmat hotellit Pohjois-Suomessa

Pohjois-Suomesta löytyy kotimaan matkailijoille upeita hotelleja, jotka tarjoavat ikimuistoisen tavan majoittua. Esimerkiksi Rovaniemellä sijaitseva Arctic Snow Hotel tarjoaa mahdollisuuden yöpyä oikeassa lumihotellissa. Hotelli rakennetaan uudelleen joka talvi, ja se kiinnostaa matkakohteena myös ulkomaalaisia matkailijoita.

Toinen Pohjois-Suomen mielenkiintoisimmista hotelleista on ehdottomasti Hotelli Kakslauttanen. Tässä hotellissa hotellilomat järjestetään igluissa, joissa yöpyjä pääsee ihastelemaan talvista maisemaa suoraan sängyssä loikoillen. Mahdollisuudet yötaivaan katseluun ja revontulien näkemiseen ovat tehneet hotellista erittäin suositun matkakohteen. Tänne havittelevat niin suomalaiset kuin ulkomaalaiset matkailijatkin, joten varmistathan iglun saatavuuden ennen paikan päälle matkustamista.

Etelä-Suomen mielenkiintoisimmat hotellit

Myös Etelä-Suomi tarjoaa kotimaan matkailuun mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja myös erilaiset risteilyt ovat mahdollisia. Näkemisen arvoisia lomahotelleja riittää, mutta tässä mainitsemme ne, jotka mielestämme ansaitsisivat enemmän huomiota. Yksi näistä on Helsingissä sijaitseva Hotel Katajanokka, joka tarjoaa astetta erikoisemman hotelliyön. Hotelli on nimittäin rakennettu entisen vankilan tiloihin ja saat viettää yösi entisessä sellissä. Mielenkiintoista, vai mitä?

Hotellilomat eivät Helsingissä keskity ainoastaan tavallisiin hotelleihin, vaan valinnanvaraa riittää. Entisen vankilan lisäksi voit majoittua, vaikkapa laivassa. M/s Isosaari on nimittäin Helsingissä sijaitseva hotellilaiva, joka tarjoaa majoittumiseen tunnelmallisia pieniä hyttejä, joista löytyy pyöreät ikkunat, kaksikerroksiset sängyt sekä upea vanhanaikainen tunnelma. Tämä laivahotelli löytyy nimensä mukaisesti Isosaaresta. Risteilyt eivät tällä laivalla ole mahdollisia, mutta hotelliyö on kokemisen arvoinen.

Hotelliloma Suomessa - muista myös nämä

Hotelliloma Suomessa voi siis olla enemmän kuin elämyksellinen. Jos mielestäsi risteilyt tuntuvat omalta jutultasi, voit yhdistää ne ja hotellilomat toisiinsa. Jos puolestaan viihdyt veden äärellä, mutta risteily ei ole reissusi kohokohta, kannattaa harkita hieman erilaista majoittumistapaa. Turunmaan saaristosta löytyy nimittäin Bengtskärin majakka, jossa pääset viettämään yötä majakanvartijana. Tarjolla on jopa kuusi erilaista hotellihuonetta, jotka on sisustettu neljän hengen näyttäviksi hotellihuoneiksi.

Lomahotellit Seinäjoella tarjoilevat myös mielenkiintoisia majoittumistapoja. Miltä kuulostaisi hotelliloma Suomessa vanhassa vesitornissa? Tämä on mahdollista, sillä Seinäjoella sijaitseva Hotelli Alma on rakennettu vanhan vesitornin tiloihin. Tästä korkeasta rakennuksesta löytyy myös persoonallisesti sisustettuja huoneita, joissa yöpyminen jää taatusti mieleen. Jos taas kaipaat linnaromantiikka, kannattaa sinun suunnata Imatralle. Imatran Valtionhotelli on nimittäin oikea prinsessalinna, joka tarjoaa mahtavat puitteen rentoutumiseen. Tästä ei kotimaan lomailu enää mielenkiintoisemmaksi muutu.