Siirry suoraan sisältöön
Hotelli Keurusselän maisemat ovat upeat.

Lomahotelli Keuruu

Lomahotelli Keuruu tai hotelli Keurusselkä kuten sen virallinen nimi nykyään on, tarjoaa melkoisen hulppeat maisemat lomaa tarvitsevalle. Se sijaitsee aivan sinisen veden äärellä, Keurusselän välittömässä tuntumassa. Eipä voisi parempaa paikkaa lomanvietolle löytää kuin tämä hotelli. Tarjolla on myös loma-asuntoja rantaharjun laella. Joten voit valita, haluatko nauttia olostasi hotellissa vai loma-asunnossa. Hyvät unet sekä mahtavia elämyksiä kokee varmasti molemmissa.

Lomahotelli Keuruu on lomailijan paratiisi

Keuruun lomahotelli tarjoaa paljon tekemistä lomalla. On viihdettä, hyvinvointia, luontoaktiviteetteja ja nauttimista kauniista maisemasta. Tämä hotelli on sijainniltaan juuri sopiva, kun etsii itselleen rentouttavaa lomaa. Hotellin maisemissa lepää yhtä lailla silmä kuin sielukin. Myös tarjonta erilaisiin aktiviteetteihin on melkoinen, joten tekemistä riittää aamusta iltaan tai jopa myöhään yöhön asti. Päivän tohinoiden jälkeen voi viivähtää vielä tovin tanssiparketilla.

Huoneita on tarjolla jokaisen makuun. Lisäksi hotellista löytyy pienoiskylpylä, ja mikä mukavinta, että kylpylästä on upeat näköalat järvelle. Altaalla istuskellessa voi kaikessa rauhassa hyggeillä ja nauttia omasta hyvinvoinnistaan ja seesteisestä mielialasta. Täällä kiireinen arki vaihtuu hetkessä kiireettömyyteen ja nautintoon. Jos työpaikalla on halua järjestää ikimuistoinen kokous tai ideointipalaveri, se onnistuu hotellin tiloissa hyvin.

Keuruun lomahotelli ja aktiviteetit

Jo pelkkä luonto on parasta, mitä Lomahotelli Keuruu tarjoaa. Sisällä ei tarvitse istua, vaan voi lähteä tutkimaan monipuolisia aktiviteettejä luonnon helmaan. Luontopolut, rantasauna, liikuntapuisto tai miksei retki siipirataslaivan kyydissä viimeistään saa rentoutumaan ja päästämään oman mielen rauhoittumisen polulle. Jos haluat kokeilla SUP -lautailua, se onnistuu matalalla hiekkarannalla myös ensikertalaiselta. Frisbeegolf on suosittu harrastus monille, ja liikuntapuiston maastossa onkin 18 -väyläinen rata. Tennistä ja padelia voi pelata hotellin pihapiirissä.

Lomahotelli Keuruu on jo pitkään tarjonnut mahdollisuuden hyville kalastusolosuhteille, joten monet vieraat tulevatkin paikalle saadakseen nauttia näistä mainioista vesistä narraamalla kaloja. Minigolfia pääsee pelaamaan vaikkapa koko perheen omana kisana puhumattakaan pyöräilystä tai patikoinnista. Myös melonta on Keurusselän ansiosta mahdollista. Läheisyydessä on myös mahdollisuus harrastaa paintballia, joten sitä on tarjolla esimerkiksi polttariseurueille.

Keurusselkä viihteellä

Musiikkia on tarjolla säännöllisesti perjantaisin ja lauantaisin. Bändit ovat suomalaista huippua, joten varmasti tanssivarvasta alkaa kutittaa ensimmäisten sävelten soljuessa eetteriin. Kulttuuria on myös niille, jotka rakastavat teatteria. Useampi mainio esitys pyörii jatkuvasti ja liputkin voi hankkia jo ennakkoon. Tarjolla on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja, että huoneessa tuskin malttaa olla yötä kauempaa. Ristikko on mukava ratkottava ja sekin vie mennessään, voi sen seurassa viettää muutamia rauhallisia hetkiä kaikkien nautintojen ohella.

Jossakin vaiheessa on hyvä käydä tutustumassa tarkemmin Keuruun ympäristöön. Keuruuhan on tunnettu myös upean maisemansa lisäksi siitä, että siellä on upea Keuruun vanha kirkko. Tämä näyttävä kirkko otettiin käyttöön vuonna 1758 ja se on säilynyt varsin hyvin alkuperäisenä. Se toimii museokirkkona ja kesäisin siellä järjestetään paljon vihkimisiä sekä konsertteja.

Lomahotelli Keuruu on täynnä tekemistä

Päivään saa mahdutettua paljon tekemistä, mutta hotelli Keurusselkä pitää myös siitä huolen, että ruokaa ja juomaa on tarjolla. Periaate on, että mahdollisimman paljon tarjotaan hotellivieraille lähiruokaa ja siksi paikallisuus on enemmän mahdollisuus kuin uhka. Syödä voi buffetista, valita erinomaiset herkut á la carte listalta sekä näiden lisäksi löytyy myös sauna- ja illallismenut.

Viinilista on monipuolinen ja tarjontaa löytyy Espanjasta, Saksasta, Ranskasta, Portugalista ja Itävallasta Italiaakaan unohtamatta. Joten täydellisen illallisen saa nautiskella kaikessa rauhassa myös hyvän viinin saattelemana. Jos sinusta tuntuu, että haluat mökkiloman, niin mökit löytyvät honkaharjulta, aivan hotellin naapurista.

Keurusharjun lomamökkejä on kaikkiaan 30 ja ne ovat hyvin varusteltuja. Jokaiseen mökkiin mahtuu mukavasti kuusi henkeä ja luonto on aivan mökkien ympärillä. Mökeissä on upea puinen sisustus sekä suomalaisille löytyy tietenkin myös sauna. Lomahotelli Keuruu tarjoaakin paljon nautintoa sekä elämyksiä maalla ja vedessä. Tämä on kesän kauneimpia lomanviettopaikkoja Suomessa, joten eiköhän oteta suunnaksi Keuruu!