Siirry suoraan sisältöön
Keurusselän lomamökit

Viihtyisät Keurusselän lomamökit

Jos haluat Keurusselälle, mutta haluat majoittua omissa oloissasi, on paras vaihtoehto Keurusselän lomamökit. Mökkejä löytyy useampikin, niitä on kaikkiaan 30 ja kaikki mökit ovat hyvin varusteltuja. Ne onkin tarkoitettu rentoutumiseen. Tilaa mökeissä on mukavasti jopa kuudelle hengelle ja mikä parasta, lähellä ovat kuitenkin monet aktiviteetit, hotelli Keurusselän palvelut sekä aivan upeat ulkoilumaastot. Tässä ympäristössä lepää sielun lisäksi silmät! Tutustutaanpa mökkeihin hiukan tarkemmin.

Keurusselän lomamökit ja oma rauha

Jos katsoo alueen karttaa ylhäältä päin, voi huomata, että Keurusselän lomamökit sijaitsevat lähekkäin, mutta niissä on silti oma rauha, koska ne eivät ole toisissaan kiinni kylki kyljessä. Viihtyvyyttä lisää myös se, että asunnoissa on mukava lasitettu terassi. Oleskelutilaan on panostettu eikä myöskään keittiönurkkausta ole unohdettu. Toisinaan on kiva kokkailla jotakin pientä purtavaa esimerkiksi saunan jälkeen, sillä mökin varusteisiin kuuluvat myös sauna sekä takka. Ilmalämpöpumpun avulla asunto pysyy viileänä myös kesän kuumilla keleillä tai lämpimänä talven pakkasilla.

Sängyt on sijoitettu kahteen tasoon. Alakerrasta löytyy kahdella vuoteella varustettu makuuhuone ja yläkerrassa puolestaan on kaksi leveää patjaa sekä pieni, erillinen makuusoppi kerrossängyllä. Vuodevaatteet sekä pyyhkeet kuuluvat vuokran hintaan samoin kuin korillinen takkapuita. Keittiön varustus on normaali eli jääkaappi, uuni, liesi, veden- ja kahvinkeittimet sekä mikroaaltouuni ja leivänpaahdin. Jos perheessä on koira, kannattaa kysyä jo etukäteen loma-asuntoa, johon voi lemmikkieläimen ottaa mukaan. Se onnistuu pientä lisämaksua vastaan. Vuokra on kohtuullinen, mutta ainahan voi kasinot -sivulta katsella mahdollisuutta ylimääräisen rahan tienaamiseksi.

Keurusselän lomamökit ovat lähellä aktiviteetteja

Jos Keurusselällä viettää lomaansa talvella on monenlaisia mahdollisuuksia aktiviteeteista lomamökkien läheisyydessä. Hiihtomaisemat ovat täydelliset ja talvi on yleensä luminen, joten Lappiin asti ei tarvitse lähteä nauttimaan lumisesta rauhasta. Toinen mahdollisuus on lumikenkäily ja molemmissa harrasteissa tulee hiki, joten lenkkeilyn jälkeen onkin mukava siirtyä saunan lämpöön. Loma-asuntoalueen keskeltä löytyy huoltorakennus, jossa voi voidella suksia ja siellä on myös yhteinen pesutupa, joten hikiset vaatteetkin saa puhtaaksi seuraavaa päivää varten. Talvella voi myös harrastaa pilkkimistä, koska järvi on aivan vieressä.

Kesällä löytyy myös paljon tekemistä. Golfkenttää ei ole, mutta lyöntitaitoja voi käydä treenaamassa Uskalin rangella. Jousiammuntaa voi kokeilla liikuntapuistossa ja siitähän saattaa löytyä uusi mielenkiintoinen harrastus. Järvellä voi meloa sekä kalastaa ja luontopoluilla voi käydä patikoimassa tai sauvakävelemässä. Keurusselän liikuntapuisto on aivan vieressä, joten sieltä löytyy paljon tekemistä eikä mökkeillessä tule aika lainkaan pitkäksi. Hotelli Keurusselän remontti on valmis ja nyt on aika ottaa ilo irti liikunnasta sekä nauttia myös hotellin hyvistä palveluista. Aktiviteetteja on todella paljon eikä voi unohtaa minigolfia, padelia, tennistä tai frisbeegolfiakaan.

Keurusselkä viihteellä

Jossakin vaiheessa lomaa kaipaa varmasti myös jotakin viihdettä ja sitä on tarjolla lomahotelli Keuruussa. Se on siis vanha nimitys Keurusselästä. Hotellissa voi käydä tanssimassa ja siellä esiintyy säännöllisesti Suomen tunnetuimpia artisteja bändeineen. Kesällä on yleensä myös Beach Party, jolloin alueella on musiikkia ja viihdettä todella kattavasti.

Myös teatterin ystäville on tarjolla nautintoja ja elämyksiä saavatkin erityisesti komedian sekä musiikin ystävät. Ennen kuin Keurusselälle lähtee, kannattaakin jo etukäteen tutustua myös hotellin tarjontaan ja varata liput etukäteen, jolloin ei jää ainakaan paitsi viihtyisästä ohjelmasta. Eikä myöskään voi kaiken viihteen keskellä unohtaa hyvinvointia, joten erilaisia hoitoja on tarjolla muun muassa jalkahoidoista kuumakivihierontaan eikä tässä ole edes kaikkea mainittu. Loman viettäminen näin upeassa paikassa on nautinnollista!

Avainsanat: