Siirry suoraan sisältöön
Kylpylässä voi rentoutua hienoissa puitteissa

Löydä Suomen paras kylpylä

Suomen paras kylpylä tarjoaa laatuaikaa ja virkistystä. Kylpylässä pariskunnat voivat viettää kahdenkeskistä aikaa upeissa puitteissa. Kylpyläloma sopii myös ystävyksille tai omaa rauhaa kaipaavalle yksin matkustavalle. Esimerkiksi Heinolassa sijaitseva Kumpeli Spa tarjoaa rentouttavan loman aikuiseen makuun. Kumpelissa voi nauttia kuohuvaa lämmitettyjen kivituolien päällä ja käydä hieronnassa tai kauneushoidoissa. Porvoossa sijaitseva Haikon kartano tarjoaa monenlaisia altaita sekä erilaisia saunoja vieraidensa käyttöön.

Suomen paras kylpylä viikonloppulomalle

Kirkkonummella sijaitseva Långvikin kylpylähotelli tarjoaa korkealaatuiset puitteet viikonlopuksi. Långvik on meren rannalla ja sen lähistöllä on myös vierasvenesatama. Jos haluaa matkustaa Itä-Suomeen, on Break Sokos Hotel Koli täydellinen vaihtoehto kylpylälomalle. Kolin maisemakylpylästä avautuu huikea näkymä Pieliselle, jota voi ihailla kuohuvaa siemaillen. Kylpylällä on laadukas saunatuotepaketti, joka sisältää saunajuomien lisäksi ihonhoitotuotteita.

Suomen paras hotelli lapsiperheille tarjoaa tekemistä lapsille, vesiliukumäkiä ja erilaisia altaita. Imatran kylpylä on yksi Itä-Suomen parhaista kylpylöistä, joka sopii lapsiperheille. Kylpylällä on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja sekä erilaisia aktiviteetteja, kuten frisbeegolfrata ja keilahalli. Laukaalla sijaitseva Peurungan kylpylä sopii kaiken ikäisille. Peurungan vetonaula on lapsia kiinnostava hauska temppuilurata.

Suomessa on myös suuria kylpylöitä

Jos pienemmät kylpylät on jo koettu, voi kokeilla suurta kylpylää. Imatralla Saimaan rannalla sijaitseva Holiday Club Saimaan kylpylässä on sirkusteema, joka loistaa veden ja valojen ansiosta. Vantaalla sijaitseva Flamingo Spa palvelee kaiken ikäisiä. Flamingossa viihtyvät myös aikuiset, sillä siellä on oma K-18 aikuisten sauna- ja hoitolamaailma.